Gündem Haber Girişi : 17 Nisan 2014 01:05

Şehirde istenmiyor... Protesto hazırlığı var...

Şehirde istenmiyor... Protesto hazırlığı var...
Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B., Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.
EKSİ25HABER / ERZURUMKars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B., konulduğu Erzurum H Tipi Cezaevi'nde intihara kalkıştıktan sonra sevk edildiği Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.
Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne dün getirilen Aykut B., 24 saat kameralarla izlenen tek kişilik bir odaya konuldu. Aykut B.'nin psikiyatrist ve psikologlar eşliğinde tedavisinin sürdüğü belirtildi. Aykut B.'nin kaldığı odada zaman zaman ağlayarak, Ben bunu neden yaptım dediği belirtildi.

ŞEHİRDE İSTENMİYOR, PROTESTO HAZIRLIĞI VAR

Bu arada Elazığ'da bazı gruplar zanlı Aykut B.'nin Elazığ'a getirilmesini tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden örgütlenerek, yarın hastane önünde protesto gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Zanlının kaldığı Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de jandarma ekiplerinin sıkı güvenlik önlemleri aldıkları görüldü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.