Gündem Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 12:41

Şampiyonluk maçına TFF'den skandal atama!

Şampiyonluk maçına TFF'den skandal atama!
MHK, Erzurumspor'un kazanması halinde şampiyon olacağı Ümraniyespor maçına skandal bir hakem ataması gerçekleştirdi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Merkez Hakem Kurulu (MHK) hafta sonunda oynanacak olan ve B.B. Erzurumspor'un kazanması halinde şampiyon olacağı Ümraniyespor maçına skandal bir hakem ataması gerçekleştirdi. Süper Lig'de Erzurumspor'u doğrayan ve Erzurum'da istenmeyen adam ilan edilen Arda Kardeşler, şampiyonluk maçının hakemi oldu.

MHK'nın skandal ataması B.B. Erzurumspor cephesinde tepkilere neden oldu. Hakem hatalarıyla Süper Lig'den düşürüldüğü spor otoritelerinin "hem fikir" olduğu Erzurumspor'un bu sezon da başı hakemlerle bir hayli dertteydi. Sezon başından bu yana birçok maçta hakem hatalarına maruz kalan Mavi Beyazlıların, şampiyonluk maçına Arda Kardeşler'in atanması taraftarların haklı tepkisine neden oldu. 

TFF'nin Erzurumspor'u Süper Lig'e çıkarmak istemediğini ve bu doğrultuda da Arda Kardeşler'i "işi bitirmesi" amacıyla maça atadığını savunan taraftarlar, sosyal medyada skandal atamaya ateş püskürdüler. 

Taraftarlar, Erzurumspor yönetiminin de Arda Kardeşler atamasına sert tepki gösterip, gerekli girişimlerde bulunması çağrısı yaptılar. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.