Gündem Haber Girişi : 22 Ekim 2014 19:09

Şahsuvaroğlu'ndan Erzurum'a yatırım müjdesi...

Şahsuvaroğlu'ndan Erzurum'a yatırım müjdesi...
Ssangyong Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu,2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldüklerini açıkladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Sangyong Distribütörü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu, "Şirketimiz 2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldü. İşini aşkla yapan dinamik bir ekibiz. Bizim önceliğimiz müşteri memnuniyeti" dedi.
Erzurum'da Tortum yolundaki Ssangyong Showroom'da basın mensuplarıyla biraraya gelen Yunus Şahsuvaroğlu, 2007 yılında Güney Kore'den ithal edilen Ssangyong marka otomobillerin Türkiye distribütörlüğünü aldıklarını söyledi.

"ERZURUM'A ENERJİ ALANINDA CİDDİ YATIRIM YAPACAĞIZ"

Ssangyong'un 26 bayi ve 44 servis noktası olduğuınu 2 bin 500 kişinin çalıştığını belirten Yunus Şahsuvaroğlu, Erzurum'da da enerjiyle ilgili yatırım yapacakları söyledi. 
Elektrikli araç ve şarj istasyonlarıyla ilgili çalışmalarının devam ettiğini anlatan Yunus Şahsuvaroğlu, "Türkiyede bir elektrikli araç üretim ihtiyacı ve de normal araçların daha az yakıt tüketime gitme zorunluluğu var. Yeni nesil teknolojide elektrik bunu minimuma indiriyor. Bu konuyla ilgili Amerika ve Avusturalya ile iş birlikleri yapıyoruz. Ayrıca şirketimiz 2013-2014 yılının en iyi müşteri servisi veren ödülüne layık görüldü. İşini aşkla yapan, müşteri beklentisinin üzerinde hizmet veren dinamik ve iddialı bir ekibiz. Ssangyong Akademi'de 10 bin metrekarelik alandaki 2 sınıfta personeli eğitiyoruz. Her konuda uzmanlaşan personellermiz oluyor. Öncelik müşteri memnuniyeti. Bunları yapınca yüzde yüz müşteri memnuniyetine ulaşabiliyoruz. Erzurum'da çok ciddi anlamda enerji yatırımımız olacak.  Projemiz çok farklı bir proje olacak.Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Rüzgar enerjisi alanında yapacağımız bu yatırımın detaylarını çok kısa bir süre sonra açıkladığımızda  ata ocağımız bu şehirde büyük bir heyecan oluşacak " diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.