Gündem Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 21:17

Recep Akdağ: Muhalefet inandırıcı değil...

Recep Akdağ: Muhalefet inandırıcı değil...
Seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Erzurum'da seçim sürecini değerlendiren Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Muhalefetin vaatlerini eleştirdi.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Erzurum'da seçim sürecini değerlendiren Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Muhalefetin vaatlerini eleştirdi. Akdağ, "Kendi vaatlerine kendileri inanmıyor ki halk da inansın"dedi.
Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Müceldili Konağı'nda gazetecilerle bir araya geldi Seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akdağ'ın hedefinde muhalefet partileri vardı. Muhalefetin ataklarının doğru ama inandırıcı olmadığını söyleyen Akdağ, "Çeşitli vaatlerde bulunuyorlar ama bunlar halkımızda karşılık bulmuyor. Kimse bunların vaatlerine inanmıyor"dedi.
Muhalefet partilerinin asgari ücret konusundaki vaatlerine değinen Akdağ, "Asgari ücreti artıracaklarını söylüyorlar. Elbette işçimiz çok kazansın biz de isteriz ama bir dünya piyasası var. Bizim buradaki şirketlerimiz bununla dünyada mücadele ederek ticaret yapıyor. Asgari ücret 2 bin TL olursa bugün çalışan işçilerin yarısı işsiz kalır. Kaynak sorduğunuz zamanda cevap veremiyorlar"diye konuştu.
Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, seçim çalışmaları için geldiği Erzurum'da gazetecilerle bir araya geldi. Seçim sürecini değerlendiren Akdağ, istikrarın AK Parti iktidarıyla devam edeceğini belirterek, "İnşallah yeni dönemde darbe anayasasını tarihin çöplüğüne atacağız"dedi.
Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Müceldili Konağı'nda gazetecilerle bir araya geldi. Hem gündemi değerlendiren, hem de yeni Türkiye hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Akdağ, 12 yıl boyunca AK Parti'ye destek veren hemşehrilerine vefa borcunun olduğunu söyledi. 12 yıl boyunca başta sağlık alanında olmak üzere, eğitim, turizm ve sağlıkta önemli yatırımlar yapıldığını ifade eden Akdağ, yeni dönemde de bu yatırımların artarak devam edeceğini söyledi. 12 Yyıldır iktidarda bulunan AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerine ilk günkü heyecanla hazırlandığını da ifade eden Akdağ, "Halkımızın teveccühüyle 12 yıl boyunca hayal edilen projelere imza attık. Bunu tüm vatandaşlarımız biliyor. Gerek sağlıkta gerekse diğer alanlarda yaptıklarımız ortada. AK Parti'nin hizmetleri 2023 hedeflerine koşarken artarak devam edecek"dedi.
Halkın AK Parti'yi yine rekor bir oyla iktidara getireceğine tüm kalbiyle inandığını da söyleyen Akdağ, "AK kadrolar 7 Haziran'da yeni bir zafere daha hazırlanıyor. Çünkü halkımız hizmetlerin devam etmesini hem de artarak devam etmesini istiyor. Bu nedenle hem Erzurum hem de tüm Türkiye her seçimde olduğu gibi bu seçimde de hizmete oy verecektir"diye konuştu.

HALKIMIZ HDP'YE 7 HAZİRAN'DA EN GÜZEL CEVABI VERECEKTİR

Toplantıda Halkın Demokratik Partisi (HDP)'yi de sert bir dille eleştiren Akdağ, HDP'yi barajın üstüne taşımaya çalışıyorlar ve bunu HDP'nin kendi seçmeni üzerinden yapmıyorlar. HDP kendi içinde büyük bir çelişki yaşıyor. Kabe'lerini Taksim, Kudüs'ü Yahudilerin olarak gören bu zihniyete halkımız gereken cevabı 7 Haziran'da verecektir"şeklinde konuştu.

VAATLERE MUHALEFETİN KENDİSİ İNANMIYOR Kİ HALK DA İNANSIN

Muhalefet partilerinin ilk kez küfür siyaseti yerine vaatlerle seçmenin karşısına çıktığını  da vurgulayan Akdağ, "Ancak bu vaatler öyle uçuk vaatler ki kendileri bile inanmıyor. Halkımız nasıl inansın. O rakamlarla asgari ücretin verilmesi demek çalışan işçilerin yarısının işten çıkarılması demektir. Halkımız bunun farkında. O yüzden vatandaşlarımız diyor ki Onlar konuşur AK Parti yapar.

SANAYİLEŞME OLMAZSA OLMAZ

Erzurum'un zenginleşmesi için sanayi yatırımlarının şart olduğunu da ifade eden Akdağ, "Kış turizmi, sağlık turizmi, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda tabiî ki yatırımlar devam edecek. Ancak sanayi bu şehirde olmazsa olmaz. Bunun için altyapımız tamam. Ovit, Kop, yeni Zigana ve şimdi yapımına başlanacak olan Çirişli tünelleri sanayileşme için büyük önem taşıyor. Erzurum'u bir sanayi şehri haline getirmek için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

TÜM ERZURUMLULAR'A MİNNETTARIM

12 yıllık Millekvekilliği döneminde Erzurum halkından büyük destek gördüğünü Erzurum'da görev yapan gazetecilerle de iyi ilişkiler içerisinde bulunduğunu ifade eden Akdağ, herkese teşekkür etti. Partisinin görev vermesi durumunda hizmete devam edeceğinin de altını çizen Akdağ, partimizin kararı doğrultusunda hareket edeceğim. Zaten her ay farklı bir ülkede Türkiye'nin sağlık politikaları ile ilgili konferanslar veriyorum. 7 Haziran'dan sonraki süreç ne gösterir bakıp göreceğiz"dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.