Gündem Haber Girişi : 18 Ocak 2017 12:15

Palandöken'de sömestr bereketi

Palandöken'de sömestr bereketi
Cuma günü başlayacak yarıyıl tatilinde kayakseverlerin ilk tercihi Palandöken oldu. Otellerde bir hafta öncesinde neredeyse boş yer kalmadı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Yeni yıldan bu yana neredeyse boş kalmayan otelle şimdi de sömestr tatiliyle coşmaya hazırlanıyor. Okullarda cuma günü başlayacak yarıyıl tatilinde kayakseverler Palandöken'e akın ediyor. Otellerde ki doluk oranı şimdiden yüzde 100 seviyesini görmeye başladı. Oteller, 15 günlük yarıyıl tatiline özel olarak çocuklar için aktiviteler ve özel alanlar da oluşturuyor. Otel işletmecileri. Palandöken'de kar sıkıntısı yok. Pistleri suni karla da destekliyoruz. Ayrıca gece kayağı yapma şansı da tercih edilme yüzdemizi artırıyor" dediler.

300 BİN YABANCI KAYAK İÇİN GELİYOR

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, bu yıl kar yağışının yoğun olması ve kayak merkezlerindeki kar kalınlığının yüksek seviyede olmasıyla kış turizmi destinasyonlarına ilginin arttığını vurguladı. Ulusoy, Uludağ başta olmak üzere Kartalkaya, Erzurum/Palandöken, Kartepe, Erciyes ve Sarıkamış kayak merkezlerine bu yıl da yoğun ilgi beklediklerini belirtirken, yurtdışı turlarında da Mavrovo (Makedonya), Bansko (Bulgaristan) turlarına talep bulunduğunu ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.