Gündem Haber Girişi : 29 Ocak 2015 23:04

O ayakkabılara Bakanlık incelemesi...

O ayakkabılara Bakanlık incelemesi...
"Erzurum'da zehirli ayakkabı paniği" haberimiz kamuoyunda büyük ses getirdi. 21 yaşındaki Esra Turan'ın ayaklarında yanık oluşmasına neden olan ayakkabılar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından incelemeye alındı.
Cem BAKIRCI'nın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Erzurum'da 21 yaşındaki Esra Turan'ın ayaklarında yanık oluşmasına neden olan ve "Zehirli" olduğundan şüphelenilen o ayakkabılar bakanlık tarafından incelemeye alındı. Baba Hikmet Turan'ı arayan bakanlık yetkilileri ayakkabıyı piyasa süren firmanın satış ve deposunda mevcut olan aynı seri numaralı ayakkabılardan alınan numunelerin incelenmesi için laboratuara gönderdiklerini bildirdiler.
Piyasada çok sayıda zehirli ayakkabı bulunduğunu belirten Baba Hikmet Turan, " Bakanlıktan uzmanlar, hem bizi arayıp geçmiş olsun dileklerini illettiler hem de yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. "Zehirli" olduğundan şüphelenilen ayakkabının satış fabrikasında mevcut olan aynı seri numaralı ayakkabılardan numune alınmış. Bu numunelerin sonucuna göre firmaya gerekli yaptırımların uygulanacağını söylediler"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.