Gündem Haber Girişi : 30 Temmuz 2015 10:10

Nişan yolunda feci kaza: 3 ölü, 14 yaralı...

Nişan yolunda feci kaza: 3 ölü, 14 yaralı...
Sivas'ta nişana giden akrabaların içinde bulunduğu minibüsün bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 5'i çocuk 14 kişi yaralandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Kaza saat 05.30 sıralarında Sivas-Kayseri karayolunun 25'inci kilometresinde bulunan Kovalı Kavşağı'nda meydana geldi. Adana'dan Erzurum'a nişan yapmak için yola çıkan 17 kişi ile yola çıkan İrfan Sezer (39) yönetimindeki 01 VY 150 plakalı minibüs, Kovalı Kavşağı'nda alt geçitten dönüşü sırasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere sürtünmeye başladı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen minibüs bariyerlere çarparak durabildi. Kazanın haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Sezer ile birlikte Fatmanur Deliduman (1), Zana (25), Şahabettin (27), Yunus Emre (13), Rojin (10), Sümeyye (1), Ecrin (4), Erol (36), Emel (22), Nazlı (19), İrem (16), Hurinaz (56), Hüsne (34) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Numune Hastanesi ve Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Minibüste bulunan Seyit Yusuf Deliduman çarpmanın etkisiyle minibüsten fırlayarak olay yerinde yaşamını yitirirken, Sediya Deliduman da minibüsün içerisinde hayatını kaybetti. Talihsiz kadının cenazesi itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla minibüsün içerisinde çıkarıldı. Ağır yaralı olarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan 1 yaşındaki Miraç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ağır olan sürücü İrfan Sezer de hastanede ameliyata alındı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.