Politika Haber Girişi : 27 Kasım 2015 19:25

MHP'li Yazıcı: Genel Başkanımızın yanında ve emrindeyiz...

MHP'li Yazıcı: Genel Başkanımızın yanında ve emrindeyiz...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Bülent Yazıcı, "Seçim sonuçları tabiî ki teşkilatlarımız başta olmak üzere tüm ülkücü hareketi derinden üzmüştür. Ancak çıktığımız yoldan ne vazgeçirmiştir ne de umutlarımızı tüketmiştir" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP Erzurum İl Başkanı Bülent Yazıcı, "Bildiğiniz üzere il teşkilatımız hafta içerisinde yeniden oluşturulmuş ve oluşturulan bu yönetim görevine başlamıştır. Başta misyonu olmak üzere üstlendiği bu sorumluluğun bilinci içerisinde olan Erzurum il yönetimimiz lider doktrin ve teşkilat esasları çerçevesinde çalışmalarını üst düzeyde yürütecektir. İşimizin kolay olmadığının farkındayız. Ancak bizler bu yolun zaten dikenli olduğunu bilerek isteyerek ve de severek bu yola çıkmış insanlarız" diye konuştu.
Ülkücülerin hiç zaman zoru gördüğünde kaçan, pes eden havlu atan kişiler olmadığını dile getiren Başkan Yazıcı. "Ülkücüler İdeolojisi ve misyonu için her zaman her alanda yılmadan mücadele etmiş etmeye de devam edecektir.
Ülkemiz açısından çok önem arz eden 1 Kasım seçimleri sonuçlanmış, milletimiz mevcut iktidara tekrar yetki vermiştir. Halkımızın bu kararına saygı duyuyor ve iktidarın ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı ve başarılı işler yapmasını umuyoruz.
Seçim sonuçları tabiî ki teşkilatlarımız başta olmak üzere tüm ülkücü hareketi derinden üzmüştür. Ancak çıktığımız yoldan ne vazgeçirmiştir ne de umutlarımızı tüketmiştir.
Bizler her batan güneş yeni doğacak olan günün müjdecisidir diyerek çalışmalarımızı daha artırarak bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz.
Özellikle bilinmesini isterim ki; Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı kayıtsız ve de şartsız Genel Başkanı Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde ve yanındadır.
Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben diyen, ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık ya da kırmızı koltuklar için değerlerini ezip geçmeyen genel başkanımıza olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir." diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.