Gündem Haber Girişi : 05 Mayıs 2015 21:39

MHP Milletvekili adayı Kaya: İktidar en ağır yenilgiyi Erzurum'da alacak...

MHP Milletvekili adayı Kaya: İktidar en ağır yenilgiyi Erzurum'da alacak...
MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, "Erzurum'u çok güzel günler bekliyor. Çünkü bu şehrin hakkını teslim edecek olan bir kadro, emin adımlarla işbaşına geliyor." dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, "Erzurum'u çok güzel günler bekliyor. Çünkü bu şehrin hakkını teslim edecek olan bir kadro, emin adımlarla işbaşına geliyor." dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi'nde uzun yıllar İl Başkanlığı yapan ve 7 Haziran seçimlerinde de Erzurum Milletvekili adayı olan Zekai Kaya, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Diğer adaylarla birlikte gittiği her ilçede büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan Zekai Kaya, partililer ve vatandaşlardan büyük destek görüyor.
Milletvekili adayı Zekai Kaya, Erzurum'un tarih boyunca hep önemli bir misyon yüklendiğini, Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran tüm gelişmelerin Erzurum'dan başladığını hatırlatarak, "Erzurum, 7 Haziran seçimleriyle inşallah bir kez daha tarihe geçecek. Çünkü AKP hükümeti, en ağır yenilgi ve hezimete Erzurum'da uğrayacak" diye konuştu.
Erzurum'un büyüdüğü, geliştiği ve bölgenin lider bir ili haline geldiği şeklinde anlatılan masalların artık sonuna gelindiğini belirten Zekai Kaya, "Gittiğimiz hiçbir ilçede, hiçbir mahalle ve mezrada ne bir memnuniyet ifade edildi, ne de bu hükümetten duyulan hoşnutluk dile getirildi. Vatandaş bize hep şunu söyledi: 'Bu iktidarın sonu gelmiştir, Kısaca halk kararını vermiş durumda, bunların çırpınışları beyhudedir" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.