Politika Haber Girişi : 19 Nisan 2018 11:39

MHP İl Başkanı Karataş: “Biz 24 Haziran’a hazırız”

MHP İl Başkanı Karataş: “Biz 24 Haziran’a hazırız”
MHP Erzurum il Başkanı Naim Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl ve İlçe teşkilatları olarak seçimlere hazır olduğumuzu ve rekor bir oyla seçimin sonuçlanacağını şimdiden ilan ediyorum” dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum il Başkanı Naim Karataş, “Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl ve İlçe teşkilatları olarak seçimlere hazır olduğumuzu ve rekor bir oyla seçimin sonuçlanacağını şimdiden ilan ediyorum” dedi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, yaptığı yazılı açıklamada, “Yakın siyasi tarihimizde mihenk taşı olmuş, ülkemizin ve milletimizin en sancılı kritik dönemeçlerinin, yol başçısı ve göstericisi olmuş, ülkemizin ve milletimizin istiklal ve istikbalinin garantisi, Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Devlet Bahçeli Beyin öngörüsü ve belirleyiciliği, sayın Cumhurbaşkanımızın ise iradesi doğrultusunda iç ve dış tehditlerle kuşatılmaya, engellenmeye çalışanların; oyunlarını, tezgahlarını ve ihanetlerini yine yüce Türk milletinin iradesiyle bozmak ve başa çıkmak üzere karar verilen 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ülkemize, milletimize, şehrimize, ülkücü harekete ve milli iradenin sembolü milli ittifaka gönül vermiş bütün vatandaşlarımızın hayrına ve daha ulvi hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’dan diliyor, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl ve İlçe teşkilatları olarak seçimlere hazır olduğumuzu ve rekor bir oyla seçimin sonuçlanacağını şimdiden ilan ediyorum. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin, Türk Devleti ve milleti daim olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.