Gündem Haber Girişi : 27 Ağustos 2016 13:37

Kayıp çocuk evin bodrumunda uyurken bulundu...

Kayıp çocuk evin bodrumunda uyurken bulundu...
Aşkale'de kaybolan 6 yaşındaki çocuk, bodrumda uyurken bulundu
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'un Aşkale ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolduğu yönünde ailesi tarafından kayıp ilanı verilen 6 yaşındaki çocuk bodrum katında uyurken bulundu. 
Aşkale'nin İstasyon Mahallesi'ndeki evinin önünde dün öğle saatlerinde oynayan Sait Akın'dan bir süre sonra haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başvuru üzerine mahalle ve çevresinde arama yapıldı. Erzurum'dan gelen AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmaları Aşkale İlçe Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, Aşkale Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri ile iz takip köpekleriyle sürdürüldü.
Bugün Akın ailesinin oturduğu sitenin karşısındaki apartmanın görevlisi Bayram Deneri, bodrum katından bağırma sesleri duydu. Kilitli olan bodruma giden Deneri, dünden beri aranan Sait Akın'ın ağladığını gördü. Çocuğu kucağına alan Deneri, ailesinin yanına götürdü. Çocuğun bulunması üzerine baygınlık geçiren aileye olay yerinde bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Üç çocuklu ailenin ortanca çocuğu olan Sait'in oyun oynarken açık olan bordum penceresinden düştüğü, sesini kimseye duyuramadığı ve uyuduğu öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.