Gündem Haber Girişi : 28 Kasım 2014 11:58

Karla mücadeleye GPRS'li takip...

Karla mücadeleye GPRS'li takip...
Büyükşehir Belediyesi karla mücadele eden tüm araçları artık GPRS ile takip ediyor. Sistem sayesinde araçların çalışmaları an be an merkezden izlenirken, bu sayede mahsur kalan araçlara da anında ulaşılabiliyor.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER /ERZURUM
- İl özel idarelerinin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanması sonrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi önemli bir çalışmaya imza attı. Belediye, araçlara taktığı GPRS sistemi ile 20 ilçe ve 25 bin kilometrelik alanda kış boyunca yol açma çalışmalarını 24 saat takip edecek. Sistem sayesinde, araçlar ihtiyaç olan bölgeye yönlendirileceği gibi mahsur kalan karla mücadele araçlarına da anında yardım ulaştırılacak.
İlçeler dahil il genelinde 400 personelle karla kapanan yerlere anında mücadele edeceklerini belirten Büyükşehir belediyesi Genel Sekreter  Yardımcısı Selami Keskin, "25 bin kilometrekarelik alanda bu yıl 20 ilçe ve 20 şantiyede görev yapacağız. Bu sene tüm araçlarımıza GPRS takarak iş makinelerinin bulunduğu noktaları merkezden koordineli bir şekilde takip edeceğiz"dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.