Politika Haber Girişi : 27 Mart 2014 13:49

Kamil Aydın Olurlulardan destek istedi...

Kamil Aydın Olurlulardan destek istedi...
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını bugün Olur ilçesinde sürdürdü.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını bugün Olur ilçesinde sürdürdü. 
Olur ilçe girişinde çok sayıda partili ve vatandaş tarafından karşılanan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın uzun bir araç konvoyu ile ilçe merkezine giriş yaptı. İlçe meydanında seçim otobüsünden halka hitap eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın, Olurlulardan 30 Mart seçimlerinde partisine destek istedi.
MHP adayı Aydın daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu. 30 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını dile getiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın, Erzurum ve ilçelerinde modern belediyecilik hizmetini sunmak adına seçmenlerden destek beklediklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.