Spor Haber Girişi : 02 Ekim 2014 00:16

Galatasaray, Arsenal'a 4-1 Yenildi

Galatasaray, Arsenal'a 4-1 Yenildi
Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, Welbeck'in hat-trick yaptığı maçta deplasmanda Arsenal'a 4-1 yenildi ve 1 puanda kaldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Arsenal ile karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İngilizler 4-1'lik skorla kazandı.

ARSENAL ÇOK HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk yarısında çok etkili bir oyun oynayan Arsenal, 22. ve 30. dakikalarda Welbeck ve 41. dakikada Sanchez'in golleri ile soyunma odasına 3 farklı önde gitti. Welbeck 52. dakikada attığı gol ile hat-trick yaparak farkı 4'e çıkarırken, Galatasaray'da 63. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu kullanan Burak Yılmaz, farkı 3'e indirebildi. Öte yandan G.Saray'ın kazandığı penaltı vuruşunda, Arsenal kalecisi Szczesny kırmızı kart ile oyun dışında kaldı ve Londra ekibi yaklaşık 30 dakika maçı 10 kişi sürdürdü.

GALATASARAY SON SIRADA KALDI

Bu sonucun ardından Galatasaray grupta 1 puanla son sırada kaldı. Arsenal ise ilk puanlarını aldı ve Dortmund'un ardından 2. sıraya yerleşti. Galatasaray, D Grubu 3. hafta mücadelesinde 22 Ekim günü Türk Telekom Arena'da Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecekken, Arsenal ise deplasmanda Anderlecht'e konuk olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.