Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2015 02:23

Fatih Terim Erzurum'da...

Fatih Terim Erzurum'da...
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya geldiği Futbol Buluşmaları'nın 5.'sine katılmak için dün akşam Erzurum'a geldi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya geldiği Futbol Buluşmaları'nın 5.'sine katılmak için dün akşam Erzurum'a geldi. Fatih Terim'i havalimanında Büyükşehir belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu karşıladı.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya geldiği Futbol Buluşmaları'nın 5.'si bugün Erzurum'da yapılacak.
Terim ve ekibi, "Futbol Buluşmalarının" Erzurum ayağında, Erzurum ve çevre illerde yer alan kulüp temsilcilerinden antrenörlere, gençlik geliştirme programı teknik sorumlularından, üniversitelerin beden eğitimi ve yüksekokul yetkililerine kadar futbolun tüm kademeleriyle bir araya gelecek.
Terim ve Futbol Direktörlüğü ekibi ayrıca bölgelerin mülki amirleri, yerel yöneticileri ve spor bürokratları ile de görüşerek onlarla da bilgi  alışverişinde bulunacak.
Bugün gerçekleştirilecek toplantı programı ise şöyle:
* 10.00-12.00: Kulüp Başkanları ve Futbol Şube Sorumluları katılımıyla yapılacak toplantı,
* 13.00-16.00: ASKF, TÜFAD, BESYO, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlükleri yetkilileri, Merkez Hakem Kurulu Bölge Sorumlusu, Belediye Spor Teşkilatı Başkanları katılımıyla yapılacak toplantı,
* 17.00-19.00: Kulüplerde görevli antrenörlerin katılımıyla yapılacak toplantı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.