Gündem Haber Girişi : 22 Nisan 2014 16:40

Esnaftan, Vali Altıparmak'a teşekkür ziyareti...

Esnaftan, Vali Altıparmak'a teşekkür ziyareti...
Erzurum'da ilk kez düzenlenen kitap fuarından memnun kalan esnaf, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret ettiler.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da ilk kez düzenlenen kitap fuarından memnun kalan esnaf, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret ettiler. 
Erzurum'da 4-13 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 1.Erzurum Kitap Fuarından memnun kalan esnaf, Vali Altıparmak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. İşyeri sahipleri kitap fuarı açık olduğu sürede işlerinin çok iyi olduğunu, işlerinde yüzde 35 ile 40 arasında bir artış yaşandığını ve Erzurum piyasasının canlandığını söylediler.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak "Erzurum'da açılan bu fuarda toplam yüz elli bin kitap satıldı. İstanbul'da açılan TÜYAP'tan sonraki en büyük ve en fazla kitap satılan fuar Erzurum Kitap Fuarı oldu. Fuara ilgi sadece Erzurum halkından değil çevre illerden de oldu. Yaklaşık 40 bin kişi fuarı gezmek için Erzurum'a geldi. Fuarın 550 bin ziyaretçisi oldu buda şu anlama geliyor Erzurum'da kişi başına 3,3 kitap düştü." diye konuştu.
Erzurum'da bu tür organizasyonların devamı için esnafın da çaba göstermesi gerektiğini ifade eden Altıparmak, esnafın işlerinin iyi yönde etkilenmesinden mutlu olduğunu belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.