Gündem Haber Girişi : 20 Nisan 2015 00:16

Erzurumspor için tek yürek oldular...

Erzurumspor için tek yürek oldular...
Siyasi arenada birbirlerini sert dille eleştiren siyasiler Erzurumspor için tek yürek oldu.
Haber: Levent AKPINAR-Fotoğraflar Cem BAKIRCI...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Siyasi arenada birbirlerini sert dille eleştiren siyasiler Erzurumspor için tek yürek oldu. Maçı izlemek için Kazım Karabekir Stadyumu'na giden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Efkan Alâ ile MHP Milletvekili adayları tokalaşıp 90 dakika takımlarını desteklediler.
Siyaset meydanındaki sert üslup yerini futbol heyecanına bıraktı. Dün şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Ankara Demirspor arasında oynanan karşılaşma için tüm programlarını iptal ederek tribündeki yerini alan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala ile takımlarını desteklemek için maçı izlemeye gelen MHP Milletvekili adayları Kazım Karabekir Stadyumunda bir araya geldi. Tokalaşarak kısa bir süre sohbet eden adaylar 90 dakika boyunca takımlarını yalnız bırakmadılar.
Hem AK Partili hem de MHP'li adayları alkışlayan bazı taraftarlar ise özlenen tablonun stadyumda gerçekleştiğini belirterek, "AK Parti ve MHP'li adaylar rakip olsalar da her zaman Erzurum söz konusu olunca tek yürek olmalılar"dediler. Öte yandan Erzurumspor'un 86. Dakikada beraberliği yakalamasıyla Oturduğu yerden ayağa büyük bir sevinçle ayağa kalkan, Efkan Ala, Adnan Yılmaz ve Vali Altıparmak'ın Palandöken objektiflerine yansıdı. Milletvekili Adnan yılmaz ise Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın'ı boynuna sarılarak kutladı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mehmet yakut 20 Nisan 2015 00:31

    Bu takımı 3. Lige düşürenler kim