Gündem Haber Girişi : 13 Ekim 2015 15:43

Erzurum'da terör operasyonu: HDP'li belediye başkanı gözaltında...

Erzurum'da terör operasyonu: HDP'li belediye başkanı gözaltında...
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün PKK ve KCK terör örgütlerine yönelik operasyonunda Hınıs Belediyesi'nin HDP'li başkanı Hasan Basri Fırat gözaltına alındı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nün PKK ve KCK terör örgütlerine yönelik operasyonunda Hınıs Belediyesi'nin HDP'li başkanı Hasan Basri Fırat gözaltına alındı. Fırat ile birlikte BDP'nin Hınıs İlçe Eşbaşkanı E.A. ile DBP'nin Tekman İlçe Başkanı A.D. de gözaltına alınarak, Erzurum'a getirildi.
Erzurum  Emniyet  Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bugün sabah erken saatlerinde Hınıs ve Tekman ilçelerinde PKK'nın gençlik yapılanması KCK'ya yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, Hınıs'ın HDP'li Belediye Başkanı Hasan Basri Fırat ile birlikte Hınıs İlçesi BDP Eş Başkanı E.A, Tekman DBP İlçe Başkanı A.D ve Tekman İlçesinde memur olarak çalışan H.D gözaltına alındı. Erzurum'a getirilen zanlıların sorgulamaları devam ediyor?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.