Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2015 14:13

Erzurum'da Fatih Terim izdihamı...

Erzurum'da Fatih Terim izdihamı...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 'Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sezon açılışı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılımıyla gerçekleşti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 'Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sezon açılışı, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılımıyla gerçekleşti.
Deniz seviyesinden 3 bin metre yükseklikte bulunan ve Palandöken Dağı'nın eteklerine Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl yaptırılan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin sezon açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kamp merkezine gelmesiyle hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Fatih Terim, vatandaşları selamladıktan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le birlikte Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin kurdelesini keserek yeni sezonun açılışını yaptı.

BAŞKAN SEKMEN: "SAHA SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ"
Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da kış turizminin yanı sıra yaz turizmi için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Bugün Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nin yeni sezon açılışını yapıyoruz. Geçen yıl birçok futbol takımı geldi hepsini burada ağırladık ve mutlu olarak ayrıldılar. Saha sayımızı arttıracağız."

TERİM: "BİRÇOK GENCİN EĞİTİM FIRSATI OLACAK"
Erzurum'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Terim ise, "Böyle güzel bir tesisi açmak benim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Biz de bu tesisi daha da hareketlendirmek için haziran ayında 3 UEFA koşusu yapacağız burada. Antrenörlerimiz burada olacaklar. Ancak burada Futbol Federasyonu'nun bir kontağı da olursa çok memnun oluruz. Bu tesisler birçok gencimizin eğitim fırsatı olacak" dedi.
Açılışın ardından sahayı gezmek isteyen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların izdihama yol açması sonucu özel güvenliklerin yardımıyla alandan ayrılmak zorunda kaldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.