Gündem Haber Girişi : 19 Ağustos 2014 20:29

Erzurum'da 'parelel' operasyon: 2 gözaltı...

Erzurum'da 'parelel' operasyon: 2 gözaltı...
İzmir merkezli 13 ildeki paralel yapı operasyonu Erzurum'a sıçradı. Operasyon kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 komiser gözaltına alındı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - İzmir merkezli 13 ildeki paralel yapı operasyonu Erzurum'a sıçradı. Operasyon kapsamında Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 komiser gözaltına alınarak İzmir'e gönderildi.Yasa dışı dinleme yaptıkları tespit edilen (32) şüpheliyle ilgili olarak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talep yazısı ve İzmir 1. Sulh Ceza Mahkemesinin karan ile 19.08.2014 günü sabah saatlerinde İzmir merkezli (12) ilde (Adıyaman, Ankara, Aydın, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Hakkari, Kayseri, Malatya, Şırnak, Van ve Yalova) toplam (32) adreste eş zamanlı olarak başlatılan operasyonlarda 25 emniyet görevlisi  gözaltına alındı.Gözaltına alınan emniyet görevlileri arasında Erzurum'dan da 2 komiserin bulunduğu öğrenildi. Erzurum'da gözaltına alınan iki komiser, uçakla operasyonun merkezi olan İzmir'e gönderildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.