Politika Haber Girişi : 19 Nisan 2015 12:24

Ertürk Çimen: 7 Haziran yüzyılın en önemli seçimidir...

Ertürk Çimen: 7 Haziran yüzyılın en önemli seçimidir...
MHP Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. 
Geçtiğimiz hafta seçim çalışmalarına start veren MHP Adayları, ilçe gezilerini sürdürüyor. Pasinler ve Horasan ilçelerini ziyaret eden MHP adayları, Narman'da Ülkü Ocakları Başkanlığı'nca düzenlenen kutlu Doğum haftası etkinliğine katıldı. Sabah erken saatlerden itibaren ilçelere seçmenle bir araya gelen MHP Milletvekili adayları, gece saatlerine kadar ilçe gezilerini sürdürüyorlar. Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanan MHP Adayları, 7 Haziran seçimleri öncesi seçmenin sorunlarını dinliyor, destek istiyorlar.
Narman'da düzenlenen programda konuşan MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen, "7 Haziranda yapılacak seçim yüzyılın en önemli seçimidir. Ülkemiz bölünmek isteniyor. Türk Milletini bölmek isteyenlere gereken cevabın verileceği seçim olacaktır. Sandığa ve iradeye sahip çıkma günüdür. 7 Haziran seçimlerine kadar durmak yok. Yastığımız bize taş olacak. Herkese ulaşacak ve vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bunu halkımıza anlatmaya devam edeceğiz" dedi.
Kendisinin de bir iş adamı olduğunu ve Erzurum'da 500 kişiye istihdam sağladığını dile getiren Çimen, ekonominin tıkanma noktasında olduğunu işsizliğin her geçen gün arttığına dikkat çekti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.