Gündem Haber Girişi : 22 Nisan 2014 19:00

En iyi fikir ödülü Düzgün Market'in...

En iyi fikir ödülü Düzgün Market'in...
Türkiye Perakendeciler Federasyonu, 'perakendenin en başarılı fikirleri'ni altıncı kez ödüllendirdi. En iyi müşteri ilişkileri ve CRM uygulamaları ödülünü Erzurum markası olan Düzgün Marketler Zinciri aldı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Perakendeciler Federasyonu, 'perakendenin en başarılı fikirleri'ni altıncı kez ödüllendirdi. En iyi müşteri ilişkileri ve CRM uygulamaları ödülünü Erzurum markası olan Düzgün Marketler Zinciri aldı. 
Ödül töreninde Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ve Serdar Ertek'in mutlulukları gözlerinden okundu. Sadece PERDER üyelerine yönelik gerçekleştirilen Perakendenin En Başarılı Fikirleri Yarışması'nın Ödülleri, Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen 'Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı'nın son gününde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yerel zincirler arasındaki en iyi uygulamaları paylaşmayı ve bu tarz uygulamaları teşvik ederek yerel zincirlerin rekabet gücünü artırmayı hedefleyen ödüller altı kategoride verildi. En iyi müşteri ilişkileri ve CRM Uygulamaları dalında ise ödül Erzurum'un oldu. Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende ödülü alan Düzgün Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ve Serdar Ertek çok mutlu olduklarını söyledi.
Projenin mimarı Serdar Ertek, "Böylesine önemli bir ödülü aldığımız için mutluyum. Markamızı bu sahneye taşıdığım için çok mutluyum" dedi. Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ise "Emeği geçen Serdar ve Murat başta olmak üzere tüm emeği geçen ekibime teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bu arada En İyi Mağaza Tasarımı Ödülü'nü İstanbul'dan Sarıyer Marketler Zinciri, En İyi Promosyon Yönetimi Ödülü'nü İstanbul'dan Hatipoğlu Marketler Zinciri, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü'nü Bursa'dan Özhan Marketler Zinciri, En İyi İnsan Kaynakları Uygulamaları Ödülü'nü Bursa'dan Hadim Marketler Zinciri, En İyi Perakende de İnovasyon Uygulaması Ödülü'nü de Ankara'dan Yunus Marketler Zinciri aldı.
Ödül Töreni sonunda da Türkiye'nin en başarılı radyocuları arasında yer alan Kadir Çöpdemir ile Beşiktaş'ın yıldız futbolcularından sahaların şov dünyasına kazandırdığı renkli transfer Pascal Nouma kendilerine özgü tarzlarıyla katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.