Gündem Haber Girişi : 19 Nisan 2015 00:59

Efkan Ala, Erzurumspor maçı için tüm programlarını iptal etti...

Efkan Ala, Erzurumspor maçı için tüm programlarını iptal etti...
B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Ankara'ya hareket etmek üzere olan İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'yı bugün oynayacakları Ankara Demirspor maçına davet etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, Ankara'ya hareket etmek üzere olan İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'yı bugün oynayacakları Ankara Demirspor maçına davet etti. Ala, davet üzerine tüm programlarını iptal edip, Erzurumspor'a destek vermek için Erzurum'da kaldı.
Seçim çalışmaları için dün sabah saatlerinde Erzurum'a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili adayı ve İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın'ın daveti üzerine tüm programlarını iptal etti. Bakan Ala, B.B. Erzurumspor'un bugün 14.30'da lider Ankara Demirspor ile oynayacağı maçı izleyerek, şampiyonluk yolunda Mavi Beyazlı kulübe destek olacak.
Erzurum'daki çalışmalarını tamamladıktan sonra dün akşam saatlerinde tarifeli uçakla Ankara'ya gitmeye hazırlanan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, B.B. Erzurumspor Başkanı Saim Özakalın ve yönetim kurulu üyesi Kadir Ovat'tan "Ankara Demirspor maçını izleme" daveti aldı. B.B. Erzurumspor'un şampiyonluk yolundaki çok önemli maçında mavi beyazlı takımı yalnız bırakmak istemeyen Efkan Ala, uçağın kalkmasına dakikalar kala Kulüp Başkanı Saim Özakalın'dan gelen daveti kabul etti. Ankara'ya gitmekten vazgeçip, Erzurumspor için tüm programlarını iptal eden Efkan Ala, Mavi Beyazlı ekibin yarın saat 14.30'da Ankara Demirspor ile oynayacağı maçı izleyecek.
Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, İçişleri eski Bakanı Ala'nın uçağa binmek üzereyken yaptığı teklifi tüm programlarını iptal ederek, kabul etmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Özakalın, "Sayın bakanımıza kulübümüze olan ilgisinden ötürü teşekkür ediyoruz. Zorlu 90 dakika öncesinde aldığımız bu manevi destek motivasyonumuzu iyice artırdı" dedi.

 

 

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.