Gündem Haber Girişi : 25 Temmuz 2014 23:32

Başkan Sekmen: Yan gelip yatmaya gelmedik...

Başkan Sekmen: Yan gelip yatmaya gelmedik...
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,Erzurum'da görev yapan medya mensupları ile iftarda buluştu.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,Erzurum'da görev yapan medya mensupları ile iftarda buluştu. Göreve geldiği 30 Mart'tan itibaren yaptıkları çalışmaları ve projelerini değerlendiren Başkan Sekmen, "Biz yan gelip yatmaya gelmedik" diye konuştu.
Ramazanı dolu dolu geçirmeye çalıştıklarını belirten Başkan Sekmen, "İftarlarda halkımızla bir araya gelmek istedik. Gerek il merkezinde gerekse ilçelerde sokak iftarları yaptık.  İçme suyu projemiz bakanlıkta tastik ettirmeye çalışıyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir yol katettik. Artık bizimde bir konut şirketimiz var. Amacımız kentsel dönüşüme katkı sağlamak. Mahallebaşı başta olmak üzere büyük bir kentsel dönüşüm çalışmasını önemli bir duruma getirdik. Sözümüz vardı Erzurum yüksek irtifa kamp merkezi olacak diye. Hedefimiz 20 takımdı. Önümüzde 45 gün var. Demek ki hedefimize ulaşacağız. Şehrin aydınlatılması konusunda havalimanından başlayarak bazı caddelerde bunu gerçekleştirdik. Bu peyder pey devam edecek. İlçelerde de atık su, grup yollarının asfaltlanması çalışmasına devam ediyorlar. Fuar merkezinin projesi tamam. Üniversitenin kararını bekliyoruz. Karar verildikten sonra ihaleye çıkacağız. İnşallah seneye Erzurum'u fuar merkezine kavuşturacağız.

İŞSİZLİĞİN BELİNİ KIRACAĞIZ

Erzurum üretim ve yatırım eksiği olan bir şehir. Bizim amacımız işsizliğin belini kırmak bunun için çalışıyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Tekstil ve deri sektöründeki işletmelerle görüşmelerimiz oldu. İnşallah onları Erzurum'a getireceğiz. Erzurum'un çehresini değiştireceğiz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.