Gündem Haber Girişi : 23 Mart 2017 15:54

Başkan Orhan'dan engellilere forma desteği

Başkan Orhan'dan engellilere forma desteği
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, engellilere yönelik desteklerini sürdürüyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başkan Orhan, Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü goollbaal takımına forma, eşofman ve malzeme desteğinde bulunarak, bir kez daha gönüllere girdi. Engelli gençlerin spora kazandırılması, sportif faaliyetlerin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması bağlamında bu tür destekleri önemsediklerini ifade eden Başkan Orhan, "Engelli kardeşlerimizin ve kulüplerimizin taleplerini karşılama noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" dedi. 
Engelli sporcularla birlikte kendisini ziyaret eden Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Akpınar ile sporculara formaları hediye eden Başkan Orhan, sporculara Aziziye Belediyesi armalı formalarla çıkacakları müsabakalarda başarı diledi. Başkan Orhan, "Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü bize böyle bir taleple geldiğinde konuya hassasiyetle yaklaştık. Biz toplumun her bir ferdine, her bir vatandaşımıza yaptığımız hizmeti çok önemsiyoruz. Ancak engelli kardeşlerimizin sorunlarının giderilmesi, taleplerinin karşılanması, onların sosyalleşmesi ve sportif alanda başarıdan başarıya koşmaları noktasında elimizden gelen desteği ve katkıyı her zaman sunuyoruz, sunmaya da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Yakutiye Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Akpınar da, "Görme Engelliler Spor Kulübümüzün eşofman, forma vb. malzemelerini yenileyen, her zaman, her konuda bize destek veren Belediye Başkanımız sayın Muhammed Cevdet Orhan'a sporcularım adına teşekkür ediyorum." dedi.
Mutlulukları yüzlerine yansıyan engelli sporcular, Başkan Orhan'la toplu fotoğraf çekilerek, belediyeden ayrıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.