Gündem Haber Girişi : 22 Kasım 2014 20:38

Başbakan Davutoğlu'ndan Kuzey Irak'ta görev yapan Erzurum ekibine moral ziyareti...

Başbakan Davutoğlu'ndan Kuzey Irak'ta görev yapan Erzurum ekibine moral ziyareti...
Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kuzey Irak'ın Duhok Kenti'nde Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yaptırılan kampı ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kuzey Irak'ın Duhok Kenti'nde Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yaptırılan kampı ziyaret etti. Davutoğlu ve Ala daha sonra kamp amiri Erzurumlu Zafer Özcan ve ekibine teşekkür etti?
Geçtiğimiz hafta Irak'a giden Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İçişleri Bakanı Efkan Ala, Duhok Kenti'nde Erzurumlu Zafer Özcan ve ekibinin kurduğu kampı ziyaret etti. Kampta çalışmalarla ilgili bilgi alan Başbakan Davutoğlu, özveriyle çalışmalarını sürdüren Zafer Özcan ve ekibine teşekkür etti. Bakan Efkan Ala ise Erzurum ekibiyle yakından ilgilenerek, her türlü sorun ve sıkıntılarında yanlarında olduklarını söyledi. 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.