Gündem Haber Girişi : 25 Nisan 2015 15:34

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da

Başbakan Davutoğlu Erzurum'da
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesi ilk mitingini Erzurum'da yapıyor.
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesi ilk mitingini Erzurum'da yapıyor. Başbakan Davutoğlu, kentin girişinde aralarında bayan sporcuların da bulunduğu yaklaşık 100 atlı ciritçi tarafından karşılandı. 
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Başbakanlık özel ANA uçağı ile Erzurum'a geldi. Başbakan Davutoğlu'nu Erzurum Havalimanı'nda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, eski İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, milletvekili adayları ve çok sayıda partili karşıladı. Başbakan Davutoğlu, havalimanındaki karşılama töreninin ardından konvoy eşliğinde şehir merkezine hareket etti. Davutoğlu'nu şehir merkezi girişinde yaklaşık 100 atlı ciritçi karşıladı. Bayan ciritçilerin de aralarında bulunduğu atlı ciritçiler, Başbakan Davutoğlu'nun otobüsüne bir süre eşlik ettiler. Davutoğlu, otobüsten inerek eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile birlikte atlı ciritçilerle bir süre sohbet etti. Bayan ciritçi Melike Ölmez ile sohbet eden Davutoğlu, kızının da atlara sevgi beslediğini dile getirdi
Başbakan Davutoğlu, Erzurum Valiliği'ni ziyaretinin ardından mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na geçecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.