Politika Haber Girişi : 24 Mayıs 2016 17:44

Bahçeli'den şok hamle!

Bahçeli'den şok hamle!
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Tüzüğümüzün 63. maddesinin genel başkanımıza verdiği yetkiye dayanarak, sayın genel başkanımız 26 Haziran veya 30 Temmuz tarihlerinde olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır" dedi.
EKSİ25HABER / SİYASET - Yargıtay'ın MHP kongresiyle ilgili verdiği kararın ardından parti genel merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın bir açıklama yaptı. Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin 26 Haziran ya da 10 Temmuz'da seçimli olağanüstü kurul kararı aldığını açıkladı.

Semih Yalçın şunları söyledi: "Yargıtay yani temyiz mahkemesi, 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin vermiş olduğu, MHP'nin olağanüstü kongreye gitmesiyle ilgili kararı onaylamıştır. Başlangıçtan beri hitap ettiğimiz ve sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin sıklıkla söylediği gibi, MHP yargı kararlarına saygılıdır. Aynen Yargıtay'ın verdiği bu kararı da parti olarak saygıyla karşıladığımızı evvel emirde ifade etmek isterim. Bu karar sonrasında tüzüğümüzün 63. maddesinin genel başkanımıza verdiği yetkiye dayanarak, sayın genel başkanımız biraz evvel bir karar almak suretiyle, 26 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinde olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır. Bunun için salon da kiralanmıştır."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.