Politika Haber Girişi : 26 Ocak 2018 16:08

Aydemir Palandöken esnafının konuğuydu

Aydemir Palandöken esnafının konuğuydu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘’Yüce milletimizin imanı; hainleri, milli iradeye düşmanlık edenleri, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenleri, ülkemize göz dikenleri boğacak, şer odaklarının oyunlarını her daim bozacaktır.’ dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘’Yüce milletimizin imanı; hainleri, milli iradeye düşmanlık edenleri, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenleri, ülkemize göz dikenleri boğacak, şer odaklarının oyunlarını her daim bozacaktır.’ dedi. 
‘MİLLİ İRADE TEK YÜREK’
Her milli meselede olduğu gibi, Afrin’de gerçekleştirilen operasyon konusunda da milli iradenin tek yürek olduğunu, içerde ve dışarda ülke bütünlüğüne göz diken ihanet odaklarının bu muhteşem ve emsalsiz kardeşlik gücü karşısında ebediyen zillete gömüleceğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘İman dolu göğsü gibi serhaddi olan bu aziz millet karşısında hiçbir güç duramaz’ ifadesini kullandı.
AYDEMİR, HEDEF 2023 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Hedef 2023’ çalışmaları kapsamında Palandöken İlçe esnafının konuğu oldu. İlçedeki çalışmalarında esnafı ziyaret ederek istişare eden Milletvekili Aydemir, gündemi değerlendirdi, görüş alış verişinde bulunarak, Afrin Operasyonu konusundaki milli irade hassasiyetini paylaştı.
AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ
Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, ‘Milli ve Manevi mukaddeslerine can adamaya amade Alvarlı Efe torunları, Dadaşlar, Rabia ahdinde kararlı. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımıza sadakat ve onun ufkunda vefalı olan dadaşlar dua ve niyazlarıyla Afrin’deki kahraman Ordumuza güç katıyor. ‘ dedi.
KIŞ TURİZMİ YATIRIMLARININ YANSIMASI
Palandöken ilçesi esnafıyla Kış Turizmi, Büyükşehir Belediyesi Turizm yatırımları konusunda da değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aydemir, Palandöken ve Konaklı’ya yönelik turizm yatırımlarının ticarete olumlu yansımasını müşahede ettiklerini, yatırımların il ekonomisine katma değer sağladığını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.