Politika Haber Girişi : 02 Ocak 2020 23:12

Aşkale'de Kırkpınar coşkusu...

Aşkale'de Kırkpınar coşkusu...
İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar,atandıktan sonraki ilk ziyaretini kendi ilçesi olan Aşkale'ye gerçekleştirdi. Kırkpınar'a ziyaretinde eşi Saadet hanımda eşlik etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Bir süre önce İYİ Parti kurucu İl Başkanı olarak atanan iş adamı Melih Kırkpınar, ilk ziyaretini Aşkale İlçesine gerçekleştirdi. 

Siyasi çalışmalarının startını kendi ilçesi olan Aşkale'den başlatan Kırkpınar'a eşi Saadet Hanımda eşlik etti. 

İlçe girişinde çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan Kırkpınar, konvoy halinde ilçeye girdi. 

Parti Binasında ilçe başkanı Sebahattin Öztürk ve partililerle bir araya gelen Kırkpınar, burada partililerle bir süre sohbet etti. Siyaset anlayışından bahseden Kırkpınar, " Biz istişareye önem veriyoruz. Ortak akıl bizim için çok önemli. Bu yüzden sürekli sizlerle birlikte olacağız. Ayda bir sizlerle toplanacağız, ilçenin sıkıntılarını sorunlarını ilk ağızdan sizlerden dinleyeceğiz. Bizler kavga etmeye değil sorunları çözmek için bu görevdeyiz. Muhalefet anlayışımızda bu şekilde olacak. Yapılan doğru işleri alkışlayacağız. Yanlışlarda da elimizden geldiğinde karşı duracağız."dedi. 

Aşkale'de ekonominin tarım ve hayvancılık üzerine kurulduğuna dikkat çeken Kırkpınar, " Ne yazık ki artık köylerde üretim yapılmıyor. Bir köylü çocuğu olarak bu durum beni son derece rahatsız ediyor. Aşkale'nin eski günlerdeki ekonomisinden eser yok. Köy yolları yapılıyor, gayet güzel yapanlardan Allah razı olsun, ancak köylerimize gidiyorum, bir bilemediniz üç hane kalmış. üretimi desteklemediğiniz müddedce, köylüyü köyünde tutamadığımız müddetçe ilçenin ekonomisini kalkındırmamız mümkün değil" dedi.  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.