Gündem Haber Girişi : 06 Mayıs 2015 01:48

Ala şefkati...

Ala şefkati...
İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili adayı Efkan Alâ'nın Yıldızkent semtini ziyaretinde Alâ'dan akülü araba isteğinde bulunan doğuştan kas erimesi hastası yürüyemeyen Merve ve Betül Polat kardeşler, bir hafta sonra arabalarına kavuştu.
Cem BAKIRCI'nin haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Geçtiğimiz hafta Yıldızkent'te esnaf ziyareti yapan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, doğuştan kas erimesi rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen iki kardeş Betül Polat(28) ve Merve Polat(22) ile karşılaştı. Betül ve Merve kardeşler kendileriyle uzun süre sohbet eden Ala'dan akülü araba talebinde bulundular. Baba Hanifi ile Anne Nuran Polat'tan çocuklarının hastalığı ile ilgili bilgiler alan Ala, hemen akülü araba alınması talimatı verdi.
Kızkardeşler dün bir kez daha ziyaretlerde bulunmak için Yıldızkent Semti'ne giden Efkan Ala'yı bu kez akülü arabalarıyla karşıladılar. Bir hafta gibi kısa bir sürede akülü arabalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten, Betül ve Merve Polat, "Bizi çok mutlu ettiniz. Akülü araçları karşımızda görünce inanamadık. Ve bu mutluluğu sizinle paylaşmaya geldik"dediler. Çocukları akülü arabaları ile karşısında görünce gözleri dolarak duygulanan Efkan Alâ ise, "Bizim özümüzde bir sözümüzde bir. Sizler bize emanetsiniz. Sizler için sizlere hizmet etmek için bu mevkilerdeyiz. Dadaş verilen sözü yerine getirir"dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.