Politika Haber Girişi : 30 Kasım 2016 23:11

AK Parti'de bomba gelişme... Yeşilyurt istifa mı ediyor?

AK Parti'de bomba gelişme... Yeşilyurt istifa mı ediyor?
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, görevinden istifa etme kararı aldı. Yeşilyurt, istifa kararını yarın düzenleyeceği basın toplantısında kamuoyuna açıklayacak.
ORKUN ÇİZMELİ'NİN ÖZEL HABERİ...

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, görevinden istifa ediyor. Bir süredir genel merkez ile sorunlar yaşadığı bilinen ve "görevine son verileceği" siyasi kulislerde kulaktan kulağa fısıldanan Yeşilyurt, bugün akşam saatlerinde "yoruldum, artık devam edemeyeceğim" diyerek istifa kararı aldığını yakın çevresine açıkladı. Yeşilyurt, istifa kararını yarın parti binasında düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna resmen açıklayacak.

Bugün akşam saatlerinde AK Parti İl Başkanlığı'ndan gelen "İl Başkanımız Fatih Yeşilyurt, gündemi değerlendirmek üzere yarın 13.30'da basın açıklaması yapacaktır" mailinin "ne anlama geldiğini" araştıran ERKHABER, çok geçmeden flaş gerçeğe ulaştı. Uzun bir süredir AK Parti Genel Merkezi ile sıkıntılar yaşadığı siyasi çevrelerce konuşulan ve görevden alınacağı kulaktan kulağa fısıldanan İl Başkanı Yeşilyurt'un istifa kararı aldığı ortaya çıktı. Bu kararını uzun süredir yol arkadaşlığı yapan isimlerle de paylaştığı öğrenilen Fatih Yeşilyurt, ERKHABER'in telefonlarına cevap vermediği gibi konuyla ilgili SMS mesajlarını da yanıtsız bıraktı. Yakın çevresine istifa gerekçesi olarak "yorgunluğunu" aktaran Yeşilyurt'un, genel merkezin isteği üzerine bu kararı almak zorunda kaldığı ifade ediliyor...  

KAYNAK: ERKHABER

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.