Gündem Haber Girişi : 03 Mart 2015 21:41

AK Parti aday adayı Rıdvan Gül: AK Parti Türkiye'de tarih yazdı...

AK Parti aday adayı Rıdvan Gül: AK Parti Türkiye'de tarih yazdı...
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Avukat Rıdvan Gül, temayül yoklamasında kendisine gösterilen ilgiden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Avukat Rıdvan Gül, temayül yoklamasında kendisine gösterilen ilgiden dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı. 
TEMAYÜL YOKLAMASINA TEŞEKKÜR
AK Partili dava arkadaşlarından gördüğü ilgiden dolayı son derece memnun olduğunu dile getiren Gül, teşekkürlerini sunmak anlamında anlamlı bir mesaj yayınladı. 2015 genel seçimlerinde AK Parti'den milletvekili aday dayı olan Avukat Gül, "Geleceği birlikte kurmak için yola çıktık. Temayül oylamasına katılan tüm AK Partili dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Sizin iradeniz milletin iradesidir. Allah birliğimizi muhafaza etsin" dedi.
"CAZİBE MERKEZLİ ERZURUM VİZYONU ORTAYA KOYMALIYIZ"
Bölgesinde yeni bir güç ve yeni bir vizyon ile önemli rol üstlenecek olan Türkiye'nin hedefine doğru emin adımlarla ilerlediğini belirten Avukat Rıdvan Gül, "AK Parti son 13 yıldır Türkiye'yi şaha kaldırmış ve tarihimizin en şanlı sayfalarından birini yazmıştır. İktidar süresince milli gelirimiz üç kat artmış ve Türkiye'nin dünyadaki saygınlığı üst seviyelere taşınmıştır. Ülke olarak büyük düşüncelerin, büyük hedeflerin ve büyük hayallerin peşindeyiz. Bu büyük hedeflerin gerçekleşmesi esnasında kalkınan ve bölgede cazibe merkezi konumunda olan bir ''Erzurum Vizyonu'' ortaya koymak zorundayız." diye konuştu.
"AK PARTİ TÜRKİYE'DE TARİH YAZDI"
Ak Parti'nin iktidar döneminde başarılı projelere imza atıldığına işaret eden Aday Adayı Avukat Rıdvan Gül, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun stratejik vizyonu doğrultusunda Yeni Türkiye'nin inşasına hep birlikte katkı sağlayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan' a yürekten inandım, güvendim. Bu güvenim ve inancım hiçbir zaman değişmedi. Erzurum'umuzu AK Parti sayesinde yapılan yatırımlarla gelişip ismini duyurmuştur. İnşallah bundan sonra da "Durmak Yok Yola Devam" sloganıyla, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve AK Kadro ile Hedef 2023 Yeni Türkiye, Yeni Erzurum modeline kavuşacaktır. Türkiye'nin parlayan yıldızı Erzurum'un kalkınmasına hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır. Bu anlamda 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Erzurum Milletvekili Adayı olmak istiyorum. Türkiye'nin parlayan yıldızı Erzurum'un kalkınmasına hizmet etmek benim için büyük onur olacaktır" dedi.
Milletvekili Aday Adayı Gül, çalışmalarını sürdürmek için Ankara'ya gitti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.