Gündem Haber Girişi : 29 Ekim 2014 13:35

Adı Amed olarak değiştirildi... Renkleri sarı, kırmızı, yeşil oldu...

Adı Amed olarak değiştirildi... Renkleri sarı, kırmızı, yeşil oldu...
Olağanüstü kongre yapan Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un ismi, rengi ve logosu değiştirildi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Olağanüstü kongre yapan Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un ismi, rengi ve logosu değiştirildi. Kulüp Amedspor adını alırken yeşil- kırmızı olan renkleri de yeşil, sarı ve kırmızı oldu.

RENKLER: YEŞİL-SARI-KIRMIZI

Geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı için bugün yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un olağanüstü kongresi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Burhan Karadeniz Cep Sineması'nda yapıldı. Genel kurula katılan yaklaşık 50 üye, oy birliğiyle kulübün adını Amedspor, renklerini de yeşil- sarı- kırmızı olmasını kararlaştırdı.

LOGODA KARTAL VAR

Daha önce Diyarbakır surlarıyla çevrili Mavi zenin üstünde çift beyaz güvercinin bulunduğu takımın logosu da üstü Diyarbakır surlarıyla kaplı yeşil zemin üstüne sarı renkli çift başlı Kartal ve kartalın ortasındaki kırmızı yıldız oldu.

"AMDESPOR YENİ BİR SÜRECİN ÜRÜNÜ OLACAK"

Kulüp Başkanlığa seçilen İhsan Avcı, Amedspor projesinin daha önce de gündemlerinde olduğunu söyledi, "Amedspor, yeni bir sürecin ürünü olacak. Delegelerin bu ismi onaylamasıyla bu süreç başlamıştır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.